打印 上一主題 下一主題
收起左側

人總會看輕'價值'的,不論神手/新手/GM

咁我係鐘意講既,可能係大家水平唔同,我講既野對你地黎講太深,深得你們不想去明白。打字多唔代表佢既表達能力低,係文章既佈局問題。姐係我想講多D野而唔係只係講個點,而我唔係只係識得講論理道德,只不過係用呢方面解釋好過只係講個事實出黎。一個科學人看到事實就會想搵原因。我用詞不夠精煉而令大家不能直接明白係我錯。對戰價值在我而言係交流技術既機會,亦都係訓練既一個方法。當然本人以做任黎訓練。不過大家將對戰變成交流粗口文化,謾罵技術既平台就有點脫離本意。本人本身就希望問你地對戰既價值,但無人能答我,可能你地解釋唔到。我希望你地可以重視每個日既價值而唔好踩低人。好似頭5版咁,我係到踩低對戰既價值,抬高任務既價值,大家對我都有不滿,何況人踩人呢?每個人都有呀媽生架,生黎比你踩既咩?如果答係既,咁我一定會想盡方法踩你,只係用文化理論,科學知識同踩死你。但係大家打ONLINE GAME都係為RELAX,希望大家唔好做埋D損人不利己既野,多謝。
asd199499 發表於 27-1-2010 09:43

奇怪了
以我這麼差的中文水平去理解
你話"你希望問我地對戰既價值"
我冇解錯既話你呢句應該係話你想問我地對戰既價值
"想"即係未做
亦即係你未問
跟住既野唔使講都明
這是否語癌?
回復 支持 反對

仲咩唔問我
就等本人發表我既意見喇~
我認為呢,
對戰呢
不在乎呢
勝率呢
盾呢
gp,exp呢
我係咪解釋得好詳細呢
回復 支持 反對

55# asd199499 若是文章佈局問題
你的佈局也未免太差了
如果答係既,咁我一定會想盡方法踩你,只係用文化理論,科學知識同踩死你。
asd199499 發表於 27-1-2010 05:43 PM

請踩

禮貌上我會用我既文化知識同科學理論應酬你
回復 支持 反對

63# gavinng012

事實上佢吾系想踩你或說是根本踩不起
只系想話佢吾細姐><
有上過下堂學過下野甘``

表示自己吾系"小學生"
叫大家吾好當佢"小學生"(如有)

Ps:"小學生"指(小學雞..小朋友..心智與實際年齡不乎~即心智比實際年齡低..等等`)
回復 支持 反對

找不到半點文化價值
P.S.其實,我想知REDOCEAN係唔係一個小氣鬼,成日講D野唔岩聽就會諗方法串我,上次GM十大罪狀你比人圍插我都冇特登去插你,你就係點都插我,希望你能夠對事不對人,唔好因為講一D你自己既不是而去插我。你唔接受我唔會逼你,但你唔好因為咁樣而去插我,為插人而插人...
asd199499 發表於 27-1-2010 17:43

何謂小氣 ?
何以見得 ?
你開貼原意已是對人
本來你就不是想論事
我何必對事 ?
而你論點中帶刺
而且發表歪論
就算是誰我也是這樣回覆
請你別誤會
不要自作聰明 想賣弄文理
這是對人說 你還早
及早收手 已免顯得你更膚淺

註 : 你已為翻舊案就能動搖我的立場 ?
      到現在為止我的立場仍是沒變
      你說"沒特登"即有
      那你有什麼資格叫我對事?
另外附加一點 我最討厭人誇張事實 無中生有
這並不是據理力爭  我對這種討論也詞窮了
回復 支持 反對

樓主若如清楚明白
'價值'
返學校問校長最好不過
回復 支持 反對

不如關帖喇咁樣講洛去都晒氣架喇
或者佢係發表下佢既不滿姐
回復 支持 反對

剛剛路過無聊看文..只見文章真的很無謂,也懶看各層的口水交流..
總結一下:麻煩樓主把我從你所認為的所謂神手級除名:0)
回復 支持 反對

天虫唔想你將佢擺上枱..這帖真的很無謂
回復 支持 反對

無謂你又推上泥?
回復 支持 反對