打印 上一主題 下一主題
收起左側

人總會看輕'價值'的,不論神手/新手/GM

討論玩家如何在這game發展或有興趣於哪一方面須要作什麼認真討論??好像沒有什麼大意義.
好像eason咁,佢中意每個人物都要full level,,情 中意vs,,我fd渾兄打地圖
每個人喜好唔同...e.g每個人性取向不同a_a
回復 支持 反對

各位,我唔想打咁長既,但係好似大家唔知我點解要發文,唔知點解要用呢D好似好錯既論點,同埋篇幅有點唔係路。其實大家有冇留意,題目係新手/神手/GM,冇講中手,Y呀REDOCEAN要話我話你呢?咁你認你係新手呀,GM呀定係神手呢?呢篇文除左想神手發言外,最想既唔係GM/新手黎插我,而係睇下中手既人有咩取態。asd1994618佢識我本人,我一早同佢講會發呢篇文,而時間為星期日/之前。呢個唔係咩promise,而係而家三小S2不如S1,唔知點解會有人叫我唔好諗S1。你地睇下SER既人數先講,唔好話我話,日日都唔夠5格咁制,自由頻掛機既人估左大半數(唔係打果D,E.G.傾計房,哂命房,招人房等),真係打既一係好新,一係好神。任務頻唔知點解好少見到D人叫人同佢打任,最多見就係罵戰,唱,密人...密人先係最好笑,點會密唔到人仲要比人睇到佢講野既內容,其居心就不知了。現在打任多左既原因係因為維達既關係,而家仲要出魔王寵,你見到沈城有版幾以上既房打緊就知咩事。但係D人拎住隻4十幾LV,5十幾LV既人入黎打一星就有點那個了,這不是價值問題嗎?天虫有打任既,但係你認為佢打任多定對戰多呀?佢出名係出名在對戰技術吧,佢打任用奸箭既話,咁就冇咩好講喇。歡迎來串其實係特登既,呢個都係主要目的,吸引中手。在發這篇帖後,我已發了信叫GM在未來多舉辦任務活動,不過受唔受就佢問題喇。不過只係收到呀淚既回復,都不能問清打得對戰最多既柏同善,佢地山森都有打,真想問佢意見,但招不到他來可能是我失敗吧,RIGHT?
回復 支持 反對

同意
每個人性取向都不同
我對異性無好感的@_@
回復 支持 反對

點解我話係廢文
你睇下d回覆 仲唔夠廢 ?
點解我要回 ?
呢篇文既對象係我地 我唔回邊個回 ?
沉底 ? 唔好講笑
人地咁辛苦打咁大篇野出泥我點忍心佢沉底
學似曾XX咁
講得野遇左比上頭插 唔講野又比班官插
你唔玩GC而 ...
RedOcean 發表於 25-1-2010 10:20

並無指明道姓話邊幾位係當事人

同埋請問你呢段既入面既"你"係咪話緊我?
回復 支持 反對

各位,我唔想打咁長既,但係好似大家唔知我點解要發文,唔知點解要用呢D好似好錯既論點,同埋篇幅有點唔係路。其實大家有冇留意,題目係新手/神手/GM,冇講中手,Y呀REDOCEAN要話我話你呢?咁你認你係新手呀,GM呀定係神手呢? ...
asd199499 發表於 25-1-2010 08:44

原來打任比玩vs少就叫貶低任務既價值
咁我可唔可以話淨係打任既人貶低玩vs既價值?
好啦既然你想知道中手既取態係咩同埋你咁想中手回你
咁我就認真回下你啦
我認為各人既喜好不同
打任既打任, 玩vs既玩vs
打任既間唔中又可以玩vs, 反之亦然
可能因為gm觀察到較多玩家傾向玩vs
所以活動較倚重vs
另一個原因係因為要有比較先有強與弱之分
所以要決定誰強誰弱既話就要透過玩家對戰黎作比較
相反你比打任就會唔夠直接
因為中間多左程式

p.s.你招不到柏同善黎討論我諗係因為... (打到呢度我覺得大家都應該知道答案-.- 廢事講了)
回復 支持 反對

w0w佩服佩服
洗唔洗定義下點為之神手/新手 ?
你第一句就寫人總會 難道我不是人=]?
說話有經大腦 ?
唔想打咁長 ? 結果咪又係打左十幾行字 ?
係咪你表達能力有問題 ?
回復 支持 反對

如果d人真係鍾意玩打任,無人會阻止佢,同樣如果d人真係鐘意打對戰,都無人能夠阻止。

個個性格都唔同,我鍾意做咩係我ge自由。

我諗gm都係因大部份玩家鍾意玩咩e出野姐,如果出d大部份人唔鍾意ge野有咩用?

不過如果真係問我點解打對戰唔打任,我諗同人玩會好玩d,但這絕不是歧視。
回復 支持 反對

作為笑話
呢篇野未免太長
回復 支持 反對

呢排對三小心淡,所以上去都係為掛機,而本人都好耐冇係到發帖喇,因有感而發,本人計劃於今日發帖,而令大家在S3有所改變,希望你們不要把S2不好的價值觀帶到S3,把GC弄得像S1般就好了。

這篇帖的題目中被''的那個字,是有 ...
asd199499 發表於 24-1-2010 19:06

其實早出遲出野唔關GM事
唔好咩都賴GM
推出新野需要開發商同代理商批淮
而GM同工程師只係做執行既工作

真心講句...S2既任務真係幾悶
回復 支持 反對

我都係打任大既人
我開頭真係對  對戰冇好感..
吾知點解-.- 但到最後 打任  日日都係咁 打怪打怪打怪
自然會悶-.- 咁我就聽我個fd講 試下玩對戰  點知一玩就愛上..

其實你話d人對任務有偏見  我就覺得你講得嚴重左-.-
回復 支持 反對