打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 「抱怨」?「貼圖」?「豬獅」「神盾弓」「神手」「講粗口」

小朋友,都唔知樂點有咩用,好明顯係你沖入黎呃帖之前無爬文啦^^

我贏左佢,佢先講粗口架
露西亞 發表於 7-4-2009 20:48

何謂呃帖??
樂古壇有定版規a0a"

你鐘意作到佢爆粗係因為點都得架啦,
你有冇結束完個場張相??
你有既你拎出黎俾大家睇下is ok:-D

奇拿都係係屋企放甜相: o )
你閱讀能力太差,所以睇唔明: D
官方有定玩家守則喔~~~~
露西亞 發表於 7-4-2009 18:43

so wt?
依家佢有俾人告公眾地方行為不檢??
有定玩家守則又如何?
你黎樂古有鬼用??
係你腦部機能發育唔正常引致視覺神經缺憾搞到GC官方同樂古都唔識分?
下面冇白字A0A~~
((注意:呢個係問題黎0_0))
如果你有專業能力判斷我閱讀能力差同正常,
先好指出我閱讀能力太差
回復 支持 反對

何謂呃帖??
樂古壇有定版規a0a"

你鐘意作到佢爆粗係因為點都得架啦,
你有冇結束完個場張相??
你有既你拎出黎俾大家睇下is ok:-D

so wt?
依家佢有俾人告公眾地方行為不檢??
有定玩家守則又如何?
你黎樂古有鬼用?? ...
某軒=] 發表於 7-4-2009 21:05

何謂呃帖->站務區
咁你有無佢成句對話張相
你鍾意作乜就乜唔好離題啦閱讀能力差既小朋友
我下面無白字

黎樂古就係要告誡其他樂古既朋友唔好講粗口^^
回復 支持 反對

我有冇好似唔關呢個話題事a0a"
依家擺到明你鐘意作乜就作乜0_0"
你拎唔出咩實質證據就係到發帖好似有點那點兒.0.
加上,
你有專業能力判斷我閱讀能力差唔該出示一下a_a"

成個樂古壇開黎告誡其他人唔好講粗口a_a??
((拍手^^
回復 支持 反對

我有冇好似唔關呢個話題事a0a"
依家擺到明你鐘意作乜就作乜0_0"
你拎唔出咩實質證據就係到發帖好似有點那點兒.0.
加上,
你有專業能力判斷我閱讀能力差唔該出示一下a_a"

成個樂古壇開黎告誡其他人唔好講粗口a_a??
(( ...
某軒=] 發表於 8-4-2009 17:39

拎咩實質證據,咁大張圖片仲要實質證據(迷:你同喵有咩分別!?
樂古壇開黎就係討論,你都有份討論haa
回復 支持 反對

何謂呃帖->站務區
咁你有無佢成句對話張相
你鍾意作乜就乜唔好離題啦閱讀能力差既小朋友
我下面無白字

黎樂古就係要告誡其他樂古既朋友唔好講粗口^^ ...
露西亞 發表於 7-4-2009 22:02

樂古壇主有冇寫到明a_a??
有既我都想睇下-0-
拎咩實質證據,咁大張圖片仲要實質證據(迷:你同喵有咩分別!?
樂古壇開黎就係討論,你都有份討論haa
露西亞 發表於 8-4-2009 17:41

討論區唔係討論咁拎黎仲咩a_a??
前幾日我好鬼無聊,所以開豬獅玩陣啦
入到一個場,裡面玩2p2「?」場
拿,大佬,我見到人地隻弓神盾喎,根住咪用拉3囉
點知我贏左佢之後條弓手神盾講粗口喎
條神盾弓手叫翼wing天瞳啊,有符號架
佢講粗口幅相我影底左,過幾 ...
露西亞 發表於 30-3-2009 19:12

你呢張圖點證明你贏左佢a0a??
紅色字你講架可a_a???
回復 支持 反對

我就是夢樹= =其實我請敎天瞳電腦d野我睇極都睇唔明佢先講姐-   -" 真不好意易笨瞳><""你被人屈了><其實我都唔記得露西亞小姐係咪贏左我地果組...其實只係一場誤會的說 汗.口.
回復 支持 反對

樂古壇主有冇寫到明a_a??
有既我都想睇下-0-

討論區唔係討論咁拎黎仲咩a_a??

你呢張圖點證明你贏左佢a0a??
紅色字你講架可a_a???
某軒=] 發表於 8-4-2009 17:47

贏左所以講粗口
個帖討論佢講粗口,唔係討論我點贏佢
依家叫佢同我打多場我都贏到佢^^
回復 支持 反對

你都證明唔到佢打輸俾你^^
呢個話題都夠討論0_0"
回復 支持 反對

你都證明唔到佢打輸俾你^^
呢個話題都夠討論0_0"
某軒=] 發表於 8-4-2009 21:43

佢唔輸俾我做咩無啦啦講粗口
你咁想知我係咪有實力打敗佢,你咪同我挑返場囉
*拿,樂古小朋友,講粗口唔岩架,唔好學
回復 支持 反對

講粗口一定要輸左先得a0a??
講講下佢講粗口依家又要我同你挑a_a?
扯開話題定點a0a??
講粗口有咩唔岩?
粗口都係一種文化黎,
已故文學家黃沾出過書講粗口文化^^
回復 支持 反對