打印 上一主題 下一主題
收起左側

莉跳=bug- -` 要封埋ac? gm傻左? 入黎評下道理`

關閉 [複製鏈接]
你味嘈啦
我之前倚左個外掛無限跳
人地冇封ac
一睇就知睇點做人
回復 支持 反對

回復 20# 的帖子

附上不畏強權系列

有本事就bam我啦

評分

參與人數 1 -10 收起 理由
愛好者 -10 同上

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

好驚啊= = 竟然可以愈跳愈高....等我仲以為最多只可以去到水平咁跳tim...
回復 支持 反對

的確可以向上跳的囧
尖叫了都可以跳番上去,,
那當然很困難,,
尖叫完大約跳16次完美的就上得番右下,,
16次完美都沒失手的就救一命了 囧'
回復 支持 反對

那我的小跳斬都是bug了=0=!!(好彩唔係用過比好多人睇....)

話說設定就是設定啦囧~~
完美運用設定都被罵....
gm做什麼的!?  不是管理程式的嗎!?
快去讀多d程式先做gm吧!!

話說劍士的地擦應該被確認了!!
(去韓官網睇小愛的影片....片中的人是高級的地擦神手!!  是韓方的gm嗎!?)
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 14-9-2008 01:10 發表
那我的小跳斬都是bug了=0=!!(好彩唔係用過比好多人睇....)

話說設定就是設定啦囧~~
完美運用設定都被罵....
gm做什麼的!?  不是管理程式的嗎!?
快去讀多d程式先做gm吧!!

話說劍士的地擦應該被確認了!!
(去 ...

[GM模式發動]地擦係bug黎架
GC既系統只係設定左可以按左左/右右
所以地擦係bug
回復 支持 反對

醒目Chase膠團上:
因不小新人[小牛白]投訴不少技術都很強,因此任何技術都禁止使用...
以下是人們最多使用的bug

100名:亞莉無限跳
1000名:滑行出技
500名:回殺
全ser:跳沖 +o+
==========================
食住花生等封技術~_~|||
回復 支持 反對

其實我唔識用莉,但係有一點想講番

我雖然也覺得「強行中斷」是運用技術是沒錯,

但係樓上有位也說過如果運用得宜的話,可以用無限跳來從山谷下跳回來,

即使聽到尖叫,其實「聽到尖叫」遊戲本身已判定玩家已失去一命,

但玩家運用此「技術?」可以改寫遊戲本身的勝負關鍵,

什麼地擦、奸田也只是令玩家有更好的移動及連技,也不可直接影響到勝負關鍵,

大家覺得一個可以改寫遊戲本身的勝負關鍵是技術還是bug呢?

拉思:「看我的無限斬多強,可以打很多下呢。」

小愛:「也要看看你可不可以追上我的地擦大跳了,嘿嘿。」

小莉:「有什麼好爭呢,我被你們打下山,系統說我死了,我就無視生死,跳上來給你看。」

GM:「....無言....」

回復 支持 反對

gc有幾多個可以用利由谷底跳返上黎?
我係玩開利既
最多都只可以跳到水平
由谷底跳返上黎 樓上有講 要16次完美的跳
好易定點?
比人camp左都跳得到上黎?
無啦啦點會落街?
隨非比人用寵打街姐
回復 支持 反對

原帖由 Donago 於 17-9-2008 19:42 發表
gc有幾多個可以用利由谷底跳返上黎?
我係玩開利既
最多都只可以跳到水平
由谷底跳返上黎 樓上有講 要16次完美的跳
好易定點?
比人camp左都跳得到上黎?
無啦啦點會落街?
隨非比人用寵打街姐

有幾多個可以真的重要嗎?

只要有「方法」可以逃過遊戲判定死亡,已經可以是bug了吧?

今天不是要跟誰爭論,而是大家放下角色的成見,一個職業是有方法可以直接逃過遊戲勝負判定的話,

那已經跟什麼地擦奸田技術不同了,大大超過了遊戲能接受bug的程度,

考生A:「我有出貓好招A,可以輕易拿高分」

考生B: 「我也有老套的出貓招數B,一樣可以拿高分」

考生C:「嘿嘿嘿,我也有方法C,我可以0分,明明落選的,也可以合格,但這方法不是人人都可以做到。」

考試局:「雖然不是人人都可以用那方法C,但一旦知道方法是存在的,一定要禁止的。」

樓主明白嗎?有人會覺得地擦奸田很強很有技術,

但如果你看到對手明明死了也可在對岸出現時,可能你會說他很強,但更多人會稱為卑鄙吧?對嗎?

回復 支持 反對