打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 以一個異常串咀既玩家尼測試香港玩家有品程度全過程圖+片

關閉 [複製鏈接]
回復 57# S!u絕淚

又係餅= =下次要收哂餅d機先-_-

NO= =你同MARY跳啦:d

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
meow喵 -10 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

......我怕佢跟唔上我a_a
回復 支持 反對

回復 58# 櫻之淚
既然系甘,我既錯,對吾住`
iF整個測試真系由妳首先提出
回復  joshua92003
1.繼續回落去亦刀冇意思? 你做乜講左我想講果句= =

2.我根本唔知你想問乜= =我之前已經講得好清楚- -我根本唔能夠理解你所講既野-_-

3.你話唔正常既人先可以理解你所講既野. 又話我理解錯誤-_- 姐係點? 串我正常?:p

4.同埋你都話'好明顯永遠都冇人解答你果個乜野眾人回帖既4大特點' 啦. 咁你究竟想點?

5.至於你最後果個ps. 不如留番俾你自己啦
sIu悪 發表於 15-3-2010 22:52

1.你囍愛吧;)結果論=)               Btw,LasTiMe`

2.14#,48# 想以偏概全?其實閣下想證明些甚麼?小弟不明白了,,,
  你明白有Points刀要有Clues嗎?不過我就你既回應加插左好多表面上吾關事既分枝罷了`

3.WaiT,容忍系有個限度`
 59#佢講既野, 係完全唔可以以正常人既邏輯尼理解的
 系你甘講先,幾時變左我講?
 我講既吾系尼樣囉吾好意思,
 仲有系我眼中我認為任何人(天才,正常,吾正常,弱智)刀能夠理解我講既野,
 旦系我吾知點解你吾得,,系真系理解吾倒定假理解吾倒,,我真系吾知`
 Then,如果我系話你系正常就吾叫串喇;)你用詞系米有問題??  ?.?
 好明顯系串緊你比吾正常人更吾正常,甘刀理解吾倒;(
 無謂要繼續貶低自己吧?除左我刀好少人會甘做;)
 (IF你認為我系吾正常,你即系比吾正常更吾正常,我系正常即系你系吾正常)

4.你理解能力真系好有問題,囫圇吞棗?定系資質所限,,?
 原文旦系好明顯我所希望既系永遠刀吾會實現得到,(好耐之前我所講眾人回帖既4大特點)
    主原因吾系果4點,而系我發現閣下真的磚的,請睇睇閣下所講既 ↓
 意思:希望你能夠回應我,旦系你根本吾會(眾人回帖4大特點所提及)
    旦系吾系因為尼4點,而系其他原因.
 Ps1: 4大特點其中提及到 眾人不會就人地帖黎回,淨系識避得就避,以另一樣野黎話番人=回左
 Ps2: 4大特點並吾系一個問題黎,甘我點要求人地解答?

5.你囍愛吧,不過吾好吾記得我未回帖前各位討論緊乜;)
 Ps: 睇吾出我回緊S!u絕淚?
回復 支持 反對

其實你甘激動係咪因為你就係本人@_@?
回復 支持 反對

= =

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
meow喵 -2 請加感想

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 63# joshua92003

紫字= 我既字.

1.        繼續回落去亦刀冇意思?  係你自己講完之後繼續回覆, 關我喜唔喜愛咩事?
你囍愛吧;)結果論=)               Btw,LasTiMe`   btw. Lastime 點解?

2.        不能理解

3. 59#佢講既野, 係完全唔可以以正常人既邏輯尼理解的
 冇錯係我講出尼個事實出尼先既-_-
但之後你就係第五十六樓回覆我: 想講咩?講自己刀系吾正常?能夠理解我講既野??很可惜,理解錯誤;(

由於我較早前已經講左自己唔可以理解你之前所講既野, 再加埋59樓既尼一句. 所以我將你打既紅字解釋為: 唔正常既人就能夠理解你所講既野._.
然後你話我理解錯誤(橙字), 姐係話連你都知道我唔可以理解你所講既野. 所以我唔知點解你要強調我係一個正常人. ;(

仲有系我眼中我認為任何人(天才,正常,吾正常,弱智)刀能夠理解我講既野,
而當一個人認為自己既話語, 任何人都可以理解既話(包括弱智).  個人認為 足以証明你既思路有問題或者知識嚴重不足.
弱智係指腦部功能發展緩慢或唔能夠如常完全發展, 使學習及社會適應能力受到限制或遇上困難.
嚴重弱智既人, 智商程度可以低至二十五或以下, 都可以理解你所講既廢話? 你既諗法未免太可笑:p

旦系我吾知點解你吾得,,系真系理解吾倒定假理解吾倒,,我真系吾知`
你睇埋其他人既回覆就知道究竟係我理解能力有問題定係你表達能力有問題喇

Then,如果我系話你系正常就吾叫串喇;)你用詞系米有問題??  ?.?
我只係想盡量了解你既諗法. 好似gc d 小學玩家串中學玩家中學雞咁. 學歷邊個高 明顯不過.
當我假設你既思路同佢地差唔多, 你就有可能想串其他人應該會滿意既特徵.lol

4.你理解能力真系好有問題,囫圇吞棗?定系資質所限,,?
上面已經解答左你:p

同埋你睇多次自己所打既野有冇自相矛盾啦  (下面, 紅字

原文:旦系好明顯我所希望既系永遠刀吾會實現得到,(好耐之前我所講眾人回帖既4大特點)
    主原因吾系果4點,而系我發現閣下真的磚的,請睇睇閣下所講既 ↓
 意思:希望你能夠回應我,旦系你根本吾會(眾人回帖4大特點所提及)
    旦系吾系因為尼4點,而系其他原因.
 Ps2: 4大特點並吾系一個問題黎,甘我點要求人地解答?

你明知道我 ‘永遠’都唔會回應你,
然後你話, 你希望我回應既回帖既4大特點-> 根本唔係問題尼. 你更加唔知道自己點樣可以要求人地解答.
但係你希望我能夠回應你?!
明顯? ‘永遠’ 到底有幾耐你又知唔知道? 點解你可以咁肯定? 

5.你囍愛吧,不過吾好吾記得我未回帖前各位討論緊乜;)
 Ps: 睇吾出我回緊S!u絕淚?

係你自己離左題. 然後你想用 ‘因為其他人都離左題’ 尼將自己既離題合理化?
重要反咬我一口話我離題?
當一個人自己都冇做好本份, 就自然冇資格話其他人. 所以我將尼句抱怨既說話留番俾你自己. 

Ps: 睇唔出 你不如問下其他人, 睇唔睇得出啦
http://www4.nakuz.com/bbs/redire ... 869714&pid=26671619
回復 支持 反對

已出現罵戰及離題...關題
回復 支持 反對