打印 上一主題 下一主題
收起左側

〔商二〕風起雲湧 吹水特區 5TH ★Season☆

4把火劍比奇蹟仲有錢= =
係度行個圈讚自己=-=
我拎曬黎買屎料=-=
回復 支持 反對

退出左巨商==
咁送把火劍黎
回復 支持 反對

冇隻149/150LV = =
咁送把四聖火劍黎
我主過哂 =]
回復 支持 反對

死都唔送 得閒上巨商沖左佢^^

大家要錢同野可以問楓同4仔[[m423]] [[m73]] [[m428]] [[m415]] [[m44]] 拿仲好^^ 我連廠都係問fd借的[[m97]] [[m532]] [[m45]] [[m66]] [[m104]] [[m115]] [[m109]] [[m492]] [[m373]] [[m84]] [[m74]] [[m50]] [[m56]] [[m47]] [[m636]] [[m57]] [[m42]] [[m643]] [[m753]] [[m435]] [[m531]] [[m96]] [[m31]] [[m468]] [[m111]] [[m29]] [[m450]] [[m86]] [[m70]] [[m27]] [[m102]] [[m68]] [[m65]] [[m416]] [[m639]] [[m48]] [[m37]] [[m647]] [[m98]][[m116]] [[m54]] [[m88]] [[m117]] [[m645]] [[m107]] [[m40]]  [[m530]] [[m454]] [[m108]] [[m125]] [[m359]] [[m491]] [[m103]] [[m78]] [[m127]] [[m120]] [[m527]] [[m750]] [[m478]] [[m427]]

回復 支持 反對

點解你可以整到咁多公仔既
唔通你打source code = =?
回復 支持 反對

我要錢我要錢= =
我要孫子同入籍先玩
回復 支持 反對

孫子入籍咋麻
打幾百粒~千粒冥石就得 =]
回復 支持 反對

如果我有咁好打到幾百粒,我就唔係到啦
回復 支持 反對

你唔係度
咁你係邊度 = =?
回復 支持 反對