查看: 5640|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] ⊱⋛⋋小雪冰一出,誰與爭鋒⋌⋚⊰ 已截止報名

關閉 [複製鏈接]

(喃喃自語:標題是惡搞...標題是惡搞..)

好快又到佐復活節,又係一個長(?!)假期啦0.0
咁難得放假...梗係要盡情玩(gc)啦=D
於是,眾版主搞盡腦汁..
決定要趁機搞一場vs比賽~
引言講完啦0.0詳細比賽流程係下面:

比賽形式:1vs1淘汰賽
舉行日期:21/4-29/4
*會員只能參加其中一組
初級組 (54LV或以下)

注意:可以自由選擇裝備54LV或以下的商店GP基本能力值裝備
中級組(55LV-70LV)

高級組(等級自由開放)

注意:武器、防具只能使用基本能力值的正義保安官系列

比賽獎品:

高級組冠軍樂古金龍勳章、2000樂點
中級組冠軍樂古銀龍勳章、1000樂點
初級組冠軍樂古銅龍勳章、500樂點

拿拿拿,呢3個章唔係隨隨便便就可以喇到架0.0
咁耐以黎記得gc版係未試過活動ge獎品係樂古x龍勳章
所以,機會十分難得及罕見!!
係唔係超級非常爆燈極度好吸引呢?!(汗)

關於角色技能安排如下:
所有MP角色均禁止使用一切技能樹,包括(一般技能、必殺技能、共用技能)和點技
Dio(2者中選取一方,所有被動技能禁止)

左修:死神鐮刀、死亡獻祭、死亡之握、重擊、推擊、垂直閃爍(6選3)

右修:空間撕裂、死亡劍擊、死亡突刺、閃爍、生命收割 Type-1或Type-2

(6選2)

Zero(主動技能只限兩招,所有被動技可以全開)

主動技能:衝擊之力、冰結之力、烈焰之力、颶風重破斬(4選1)

特殊技能:殞滅、野蠻鎮壓 (2選1)

參賽表格(16/4前截止報名)
會員名稱:
遊戲名稱:
參賽組別:
參賽角色:
參賽職業:
角色等級:
AP角色需另填上所選的技能

遊戲規則:
1.所有裝飾品(包括項鏈)、稱號、鍊金石、寵物、卡片全部卸下
2.場地為random模式(若抽中山場、千手、怪誕、死亡等場地會重抽)
3.分組名單會採用抽籤方法(晉級流程視乎人數而定)稍後公佈
4.有2位版主或工作人員在場觀戰,並錄下對戰時的片段

注意事項:
- 嚴禁使用任何外掛及加速器
- 報名時請勿使用hide功能
- 遲到(15分鐘或以上)或缺席的話即當作放棄論
- 因網絡問題而導致離線,(最多可獲)一次機會重賽

- 所有MP角色禁止技樹(一般技能、必殺技能連鎖技、共用技能)、寵物、爆擊(已4轉角色另外,但最多只可有3%)

違反上述任一規則,都會被取消資格

大家可以喺呢度提交報名表
若有疑問可在【個人對戰比賽】諮詢會提出發問

希望大家透過呢個vs比賽
可以拿獎之餘~
仲可以互相切磋切磋一番吧^^
回復

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見