打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 向轉移台服既玩家作一提醒(有關beanfun升級)

關閉 [複製鏈接]
係咪姐係我而家要轉過去,就算我而家係GASH都唔洗升級做GASH+黎轉過去??
ananson8899 發表於 20-6-2010 22:11

現在已申請合併的,就不要再升級 GASH+ ( BEANFUN ),因為會導致帳號合併失敗。
如果閣下是 GASH 帳號,在合併後,應該依然會以 GASH 帳號的形式在台版出現。

1.姐係未升BF而合併左既就唔好升BF住._.?
2.而升左BF既就可以合併先?
jynds 發表於 21-6-2010 02:37

1.對,會導致該帳號合併失敗。
2.應該不會,兩種帳號都會在同一天轉移合併至台版。
=========================
其實橘子沒有直接回答我的問題,
所以不可以完全確定在轉移到台版後,
香港的 GASH+ ( BEANFUN ) 帳號會保持 GASH+  在台版使用。( 即是不用在台版再次升級 )
我問的問題是 GASH+ 帳號會否在在轉移後保持 GASH+ 在台版使用,
但橘子的回答是在港版要用 BEANFUN 登入 GC 的帳號,在台版一樣要使用同樣方法。
回復 支持 反對

hk同台新bf共通,轉左就可以一齊使用,唔怪得我台ac升唔到啦,台gash同港gash+帳一樣,港既遊戲就唔同台所以唔使改
第日港g升g+先死呀,唔知d ac亂哂,新開ac又唔可以加d舊ac落去,睇黎港又del野,台又玩唔到,之後又冇得登出
回復 支持 反對

試咗用gash帳入 PW係gash會員帳PW
回復 支持 反對