打印 上一主題 下一主題
收起左側

[感嘆] 好多表現良好既版主無故被革職...

關閉 [複製鏈接]
大家也沒必要爭吵下去吧,他們做的事
總有他們原因,既已成定局,又何必再引起口角之爭,

p.s 本人也是今天補課回家後才得知被革去版主一職之事,
      在本人所管理的版區中一個是像死城般的,另一個即人山人海,
      我正於讀書時期 也因讀書或各種活動不能多上樂古,但因時間問題,
       既沒有請假,且沒有說明,被革職也不是太長遠之事,因此也沒有什麼怨言,(因為我不是什麼好版主)xd
       辜負各位高層的信任,也說一句對不起吧!
回復 支持 反對

因為會員較大規模....好多人都唔洗介紹都會清楚
但係版主未必會清楚.....已經有例子係到你仲未察覺到?
kElvIN~ 發表於 3-6-2009 18:35

最近一星期亦沒有任命新版主,即是沒有人會察覺不到版主區的存在吧
回復 支持 反對

隨遇而安罷了!

另外比樂古版主區既一個建議
我唔入版主區係自從入過放縱鬥室呢個子版後
見到有個post
頭1-2/3頁都係以【一個表情作回帖】(已經係上年既事 可見我係上年已經唔入版主討論)
連版主自己都呃post 何以去管瀏覽自己版既會員
壤外必先安內
所以希望樂古都係刪走呢個專比版主[放縱]既子版吧......
若果版主要談天說地可到聊版
無需要係版主討論加個放縱鬥室
全為個人觀點  要斬要殺 隨便
                                                                            By:凍檸水OO
回復 支持 反對

最近一星期亦沒有任命新版主,即是沒有人會察覺不到版主區的存在吧
五月霜 發表於 3-6-2009 18:37

呢家冇唔代表遲d冇新班子...
如果再係堅持咁既規則...要靠自覺....
只會再搞死更多有能力既人
回復 支持 反對

放縱鬥室  不會加分

明白了吧?
左從乂唯軒 發表於 3-6-2009 18:41

我想講唔只係籃球版有事....
唔係要高層放縱...係根本個規則有問題
回復 支持 反對

衰鬼
搞到我呢2,3個月都係得我管吞2
冇分就可以呃post
那所有交易區及樂古零分制的時期就無必要實行版規?
根本不是樂點問題
而是原則及本份問題
回復 支持 反對

隨遇而安罷了!

另外比樂古版主區既一個建議
我唔入版主區係自從入過放縱鬥室呢個子版後
見到有個post
頭1-2/3頁都係以【一個表情作回帖】(已經係上年既事 可見我係上年已經唔入版主討論)
連版主自己都呃post 何以去 ...
凍檸水OO 發表於 3/6/2009 18:39

當年..會員區亦有放縱鬥室

只是會員們 呃post得十分勵害..

一日基本上過500個發表

版主區比較下是安份很多了...

版主區的那個

是某數位版主不停用符號回..

現在版主放縱區亦有版規

已經有所改善...
回復 支持 反對

在發版主區該帖時
申請區同時已經禁止申請
就算剛好申請區停止申請前當上版主
也有七天時間去了解版主的各樣工作(包括去版主區)
回復 支持 反對

我想講唔只係籃球版有事....
唔係要高層放縱...係根本個規則有問題
kElvIN~ 發表於 3-6-2009 18:43

定立這個規則就是因為部份版主沒有定期進入版主區留意最新資訊,
引致某些政策執行時,版主竟然毫不知情。
回復 支持 反對

衰鬼
搞到我呢2,3個月都係得我管吞2
冇分就可以呃post
那所有交易區及樂古零分制的時期就無必要實行版規?
根本不是樂點問題
而是原則及本份問題 ...
凍檸水OO 發表於 3-6-2009 18:44

那麼我敢斷言你一定沒有看那區板規。
回復 支持 反對