打印 上一主題 下一主題
收起左側

★有問題必解問~解答區★

原帖由 口牙天 於 1-10-2008 13:42 發表

你要一步一步咁黎...姐係3.30oe升到3.40..再升到3.50..之後先升3.71m33
不過依家出到4.01m33-2...so..好小人會升3.71m33..
如果自己唔識升既話..攞去鋪頭到升牙..幾大蚊...

咁大大有冇升3.40既教學...
等小弟自己參詳參詳

評分

參與人數 1 -10 收起 理由
Keroro -10 邪道

查看全部評分

回復 支持 反對

我岩岩買左個2手機,
改左機,咩都齊但差條ucb線入games
我想問就係係咪要買usb線先可以入games
仲有usb線幾錢,邊到買?
回復 支持 反對

原帖由 火龍火焰 於 1-10-2008 14:50 發表
我岩岩買左個2手機,

你個部係1000定2000牙??
條usb線10幾蚊都有...
回復 支持 反對

原帖由 火龍火焰 於 1-10-2008 14:50 發表
我岩岩買左個2手機,

其 實 買 card reader 好 過 usb 線
用 usb 線 插 到 多 個 psp 個 插 口 到 , 好 似 壞 ( 我 已 經 係 咁 )
用 card reader 又 唔 洗 出 game , 只 係 拎 張 卡 出 黎 就 得
回復 支持 反對

用usb係1個方法..用card reader 都得...
回復 支持 反對

我岩岩買左fifa09(football),但我要4.03以上既版本至玩到 我得3.71. 玩唔到,請問咩網站到可以upgrade 定係要其他方法?
回復 支持 反對

原帖由 Yu裕 於 5-10-2008 04:31 發表
我岩岩買左fifa09(football),但我要4.03以上既版本至玩到 我得3.71. 玩唔到,請問咩網站到可以upgrade 定係要其他方法?

依家新出既games一定要升級到4.01個d...你有冇入games玩牙??
如果有既話就升4.01m33-2(可以玩入games同買碟玩...呢個係最好既...)
如果你本人唔識升級既話...咁就唔好自己升啦..咁樣既話可以去d鋪頭到升...
回復 支持 反對

點先可以把1個睇野既檔轉做mp4 檔啊...[[m101]]
回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

用轉檔器
回復 支持 反對

原帖由 [H]KA-YU 於 5-10-2008 11:27 發表
用轉檔器

可 唔 可 以 俾 個 轉 檔 器 呀 -3- "
唔 知 係 邊 到 搵 到
回復 支持 反對