查看: 33303|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SG高手請入~小弟有野請教

我想問96三分數值同118三分數值分別大唔大?
原地in face我知前者命中係低
咁後者去到118有改善到嗎?後者有無25%以上?
好奇買晒辣椒d神裝之後砌完的變態SG會點
知道的麻煩解答唔該晒^^
其實個post開早左, 我就推到有人到差唔多數值啦

45 lv SG 80三分
訓練+ 4
背後靈+ 4
尾+5
手+4定5?
面部+5
頭+4
套裝+11

回復

我?也

?你?一下哦 小? 嘿嘿

大米
回復 支持 反對

背後靈應該都係頭部道具

SG我就唔識玩 , 但三分數值黎講
我個人認為貼線open shoot 70以上都差無幾
但數值高 還是有用可以射遠1 d而%也高d
首先講偷射  有一定經驗的G們都會用吧
那應該知道貼線的偷射和與線一步距離偷射
難度上的分別吧 , 再講防守者一般怕被軟而不貼身
若貼身 那更好, 軟了他還更準 有補的再傳也行

期待你的11x 3分 lol !!!!!!!!!!!

再唔係9x 3分 8x 中距  唔用套裝用blk褲都應該幾正
硬係覺得SG唔用blk褲好難手SF ~_~
不竟攻到守唔到=零   套裝好似唔底用"數值上” lol

係香港既討論區搵咁高數值既SG難d  ~"~
回復 支持 反對

原帖由 JASON_FUNG 於 18-6-2008 03:52 發表
背後靈應該都係頭部道具

SG我就唔識玩 , 但三分數值黎講
我個人認為貼線open shoot 70以上都差無幾
但數值高 還是有用可以射遠1 d而%也高d
首先講偷射  有一定經驗的G們都會用吧
那應該知道貼線的偷射和與線一 ...

我係屬於唔會偷後一步射個d SG
我見香港有SG咁玩不過唔係我style
我平時in face都唔會去偷步-.-
效率好似in face好d
我唔會整11x三分住啦-.-
晒野= ="睇下效果點先再決定
背後靈唔係另外計咩= =唔通我記錯?!
中距我就唔加啦, 個數值好唔穩定
一時好準一時好唔準, 就算有都全爆三分算

回復 支持 反對

@@ in face既意思係 佢係你前面但唔係貼住 ?_?
我講既偷射唔係一定係偷後 , 會唔會同你既in face差唔多 lol

回復 支持 反對

我見SG係偷後, 我多數用穿越貼線偷少少步, 命中還可以
回復 支持 反對

@_@ 見你用唔少

大家的名詞有d唔同  lol
回復 支持 反對

原帖由 JASON_FUNG 於 18-6-2008 05:26 發表
@_@ 見你用唔少

大家的名詞有d唔同  lol

其實都係差唔多野黎@@
回復 支持 反對

兩位..後衛高手...在這討論...有野學呢kaka....
不過in face我唔係幾明- -...小第見識太少..多多原諒^^
回復 支持 反對

原帖由 kenwolf 於 18-6-2008 07:55 發表
兩位..後衛高手...在這討論...有野學呢kaka....
不過in face我唔係幾明- -...小第見識太少..多多原諒^^

佢係高手, 不過我唔係@@"
視覺上好似無空位亂投咁
不過其實佢個命中係計小空位
就係我所講的三分in face
其他人定義可能唔同@@不過我就係咁講啦
回復 支持 反對