打印 上一主題 下一主題
收起左側

【轉帖】迷官走法(卡德森路線)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
我玩台灣..= =隻game入面d人差唔多全部都知個路程..係你咁白痴先po出黎==
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
你無腦的嗎 這是港版GC 囧rz 賴叻

你至無腦....台版都係一樣架...如果你咁講既話即係話成個hk 3小俠同台版唔一樣啦...咁又即係話香港都唔係叫做3小俠or GC(簡稱)啦..係咪啊..我唔否定你呢篇野係在其他論壇e.g巴哈貼番黎...你幾lv啊?如果你話hk&tw版唔同...即係話hk唔會出拉思啦~硬膠...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
咁我e家咪係話俾個版主聽lo~話你牙~咁我講果篇野又關你咩事啊~好笑...個名係一樣架...咁你係yahoo打3小俠都係搵到hk&tw架啦~無腦

仲有啊...就算俾你打死埋人鳥又點丫..(人鳥以經好難打架啦)...香港邊鬼個識引卡啊..洗唔洗我教你啊.....唔識唔好係到嘈啦

教埋你啦~

一定要6個人..如果中圖死左一個全部人唔可以放招~

聖劍or劍士最好唔好用..最好用法c(非魔道)&神箭...手先左右2邊企..法師必須企右邊..左2右3..中間一個引...最好用神箭引...有時卡會發癲...會出絕招...仲有...打卡果時..人人個畫面會唔同...卡會打室長...最好室長果d技能高la...唔係打十次都死曬...引果時(神箭)企中間跳上半空掛倒射..法師就張佢引到中間..唔好左右2邊擺..咁樣做d對員好快死...打卡最好唔好傾計&d對員跳落去條橋果到...一直打落去得架喇~信不信由你

[ Last edited by little_mo on 2006-7-4 at 11:02 AM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 灼眼ソЁцЮ at 2006-7-4 11:00:

好笑了

人地個果篇野又關你咩事啊咁!?你做乜話人白痴!? 番你個台板 死膠老 咁多肺腑之言

識唔識引卡又點!? 用埋D垃圾招打卡  笑死∼ 

就算我係垃圾招又點啊..都好過你呢d唔識引既人啦~

Originally posted by 聽心 at 2006-7-4 11:03:
我看你一點文化修養都沒有._.出口便是一堆:e.咪,lo,牙,果.架同無腦

抱歉,我係識引卡的不過港版沒有怪物遠征隊,轉職任務的卡德又嫩得可憐,不需要用到而已,香港人都小看,你未免太笨,還有就是這篇最後回復你,我不 ...

識丫嘛..做黎睇睇丫...仲有啊..我冇文化修養都沒有是吧?不如你話我之前睇下樓上果幾位有冇講過個死字啦...文化修養呢4隻字跟本就唔可以形容係d人回貼果時~仲有...我冇叫你理..都係你自己插把口埋黎..你唔好話我串啊..我講事實咋..

Originally posted by 茜米 at 2006-7-4 11:38:
好.......好長啊=0=,唔好意思,真係好唔明白啊

睇左第3樓先明小小,可能係因為未出,所以我唔係好知你講咩

都有可能係因為我係傻既= =,不過我都有睇到最後啊>.<!!!

人地專post呢d果篇仲長啊..我已經縮短左黎講架喇..慢慢諗啦

[ Last edited by little_mo on 2006-7-4 at 11:51 AM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
有...硬拼...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by qwel0001 at 2006-7-4 13:48:
唔好意思,我有些得罪你(我知你好出名同玩魔好勁)
打鳥用反射冇咩用,因為每反到一枝羽毛先扣鳥3~5
唔可以太依靠反射
而且神射同魔c要係下面補氧度打,一來可以減少上上落落既時間
二來可以清楚鳥人既動向
減少 ...

我想知你同緊邊個講野==
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 陽光o東o at 2006-7-4 15:28:
你打錯字了...係搶唔係槍...
仲有點解你地話迷宮鳥人好勁?

因為迷宮既鳥人俾一般既鳥人勁10倍..鳥人一放招冇幾個正番條命...隨非果個人d裝好勁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 符ming at 2006-7-4 15:59:
佢係唔係入到邊個門就入到邊一關?
如果係ge話我仲以為係關關都有得玩= =
不個關關都有得玩玩好耐@_@

有程序架==唔係關關都贏到
回復 支持 反對