打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實將a ser同b ser合番起來會唔會令fez好d?

我玩b ser的..
其實b ser都無想像中咁差...
因為好多人都會亂入...
有時打國戰都會識到異國朋友a_a"個氣氛都唔差a_a"
合ser...我又唔係太想....我玩b ser都係因為b ser和平一點...
很少罵戰..洗頻...的情況..

個人意見...不喜勿插
回復 支持 反對

我覺得b sea 幾好 wo~~~~~~~~=[
回復 支持 反對

原帖由 超時空要塞 於 28-8-2008 00:12 發表
我玩b ser的..
其實b ser都無想像中咁差...
因為好多人都會亂入...
有時打國戰都會識到異國朋友a_a"個氣氛都唔差a_a"
合ser...我又唔係太想....我玩b ser都係因為b ser和平一點...
很少罵戰..洗頻...的情況..
...

對-0-'我本來都係玩開ser1-0-"
最後都轉咗玩ser2
唔係話自己成日死所以唔想玩-0-'
ser1 同ser2 真係好似兩個世界...囧
回復 支持 反對

凡事2面睇,合左有合左既好處同壞處,不過要清楚一樣野
物價,lv數,同埋分分鐘唔夠場國戰<合左ser既話
回復 支持 反對

合區係唔洗D刪人物嫁 之前我玩NAGE私服果陣合區都係咁 不過某區D公會會全部刪晒
回復 支持 反對

太少人玩佢地自然會合拼,未驚過[[onion_73]]
回復 支持 反對

一定要合拼啦...一開學少到咁,玩國戰都唔夠人[[bao_13]]
回復 支持 反對

我 a ser 係綠同藍國, b ser 係紅國 [[bao_36]]

其實我覺得 b ser d場仲好d, a ser 太多人排隊 =.="

回復 支持 反對