打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地覺得HK版Nostale係米開始沒落呢

吾會沒落呱..我dwon緊..林住玩-3-
回復 支持 反對

差唔多啦
隻隻game玩幾個月都會唔想玩
回復 支持 反對

不會呀-口-
好鍾意呢隻gamegame呢-v-
點解你會覺得香港Nostale會沒落- -?
回復 支持 反對

nostale 好過eco
eco才真正的令人沮喪..

Nostale 港板的話還不算是沒落, 天空之夢ser 人流還不錯吧
我個人只有玩過一個53Lv咒術 ( 速成板, 一個月不到.. 可惡 某網友跟我一起玩,,搞到Job咁低 )
反應還不錯嘛. . .
光之冒險我是玩紅之光的= v =
人流很不賴呀.. 沒走之前= ="
但我覺得Nostale系算有沒落的了,,
不然我的post怎會那麼少人回呢 (打飛
回復 支持 反對

水章多人打~因為有box Inside d 野~我想say:係nostale重有新手咩~個個1~30lv都有水精...一定唔係新手lo...
回復 支持 反對

原帖由 元素 於 4-11-2008 12:58 發表
水章多人打~因為有box Inside d 野~我想say:係nostale重有新手咩~個個1~30lv都有水精...一定唔係新手lo...

有精靈有幾出奇-.-
e家d新手個個都好有米
就算成身靚裝都未必係假新
真正既新手,又全身靚裝點精既人
做帶升死地e行既人應該見唔少吧  (我上星期先帶左一個係咁.........

回復 支持 反對

新手都隨時有錢過你 ==" e個先夠死 ...
全身傳+8既新手叫你帶升 ... 仲要係咩都唔識 ...
回復 支持 反對

呵呵.我一開始就玩香港夢之依家3個人 都70幾啦,都幾好玩,一開始我係狂打水,黑,修團既
回復 支持 反對

仲大把人玩喎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對