打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問官方哩個新活動

唔知咁多唔好系度廢 up唔該哂
想入人都要知多D野先 唔係好魚架.
得閒去睇下巴哈 先啦

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=08610&snA=67173&locked=F&tnum=13&subbsn=0&Bpage=1&author=ROTROK&media=1

仲有話VIP用係手果D可以改GAME咁勁!?
我向VIP度我用都唔可以用2對翼波~只係可以同尾一齊用囉
同機翼一齊用都唔得 不過遲D可能可以同雞翼,鴨翼,鵝翼一齊用掛 [[bao_29]]

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

甘係米即係可以同護手一齊用阿,請問saga?
回復 支持 反對

果時有無玩vip呀勁人:<
有無用過先[[bao_29]]
做人做到咁,鄧你可憐,見好就收啦大朋友[[bao_31]]
你真係好慘.....

遊戲名稱: FREE STYLE 街頭籃球
頻道: 伺服器1
BUG分類: 其他
發生時間: 2008/9/26 下午 08:19:31
回報時間: 2008/9/26 下午 08:19:31
標題: 有關最新的活動
狀況敘述: +6商品新上市 儲值立即送! 請問這個羽翼是什麼部位的道具能與黑牛角一起使用嗎???
回應結果
回應時間: 2008/9/26 下午 10:03:00
您好:該道具為手部護腕,謝謝。 有任何的建議事項,也歡迎您批評指教。再次感謝。
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
初頭諗住就咁copy n paste,e家發現驚比人話我改字:<
唔知巴哈岩定係官網岩呢 巴哈人:< 重夠膽宣傳人地forum:< 你睇熟哂e度版規未呀:< 未睇熟就返你個巴哈啦7頭[[bao_41]]
巴哈先係你屋企呀,e度nakuz黎架 7頭[[bao_30]]

回復 支持 反對

[[yoyo_135]]

經驗告訴我

辣椒公告可信程度          大家可想而知[[yoyo_135]]

我玩VIP嗰時都係計頭

同我個黃金眼罩同位囉  0.0

除非你同我講          黃金眼罩係計手啦 @@

見好就收啦        小朋友

無謂又串咀 又7頭咁啦

唔夠助語詞同名詞就搵詞典啦           暴露晒啲野蠻人既本質出黎 @@        仲要用小人之心度君子之腹

野蠻的小人 @@"?

回復 支持 反對

官網講野唔一定岩,之前的小前技能 空中傳球 佢都話係傳球, 結果係三分freestyle, 當然巴哈的人講都未必岩, 但係你信哂官網就好難講, 更加冇必要鬧人=.=
回復 支持 反對

原帖由 AI思樂冰 於 28-9-2008 09:15 發表
甘係米即係可以同護手一齊用阿,請問saga?

你睇左巴哈個post  就明架啦.

唔好信辣椒. 之前王者批風都係咁~辣椒講係手出到黎咪又係頭部

我玩cn fs都係 頭飾位

不過你係唔firm既咪唔好換囉

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

翼哥唔好迫小弟.我會慘敗出使出ALT+F4 ~_~ 熄左個FIREFOX...
回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 28-9-2008 11:43 發表
翼哥唔好迫小弟.我會慘敗出使出ALT+F4 ~_~ 熄左個FIREFOX...

SORRY!!!! 彈左 FIREFOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對