查看: 19247|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 就連國服都停ser 了 要到7月4先開番!! 大家清醒諗下!!

大家諗下~ 做咩大陸服都要停ser ?
點解香港服take咁多次都唔得?
點解香港服個問題只係waiting 同 cutline?
點解take 完十次 第十次要比日方SQUARE ENIX開發商與技術人員正努力進行的分析?
佢經營咁內online game  無可能連解決server問題能力都冇
而且大家覺得有幾多人入去玩?  我入去只見到小貓三四隻
而且完全唔lag  又係唔係大家想像ge人多到死ser?
佢地好努力維修?  (一次一次測試的開放及結束,每次收到日本方面開發人員給予的新希望,以及失敗時的苦笑,無奈的不止你們,同樣我們也是。)
睇怕呢d都係謊言  佢地做緊d咩 我地唔知  佢地諗緊d咩 我地都唔知
只公佈壓力測試幾時開始  幾時結束  同埋比我地一個又一個ge絕望
就睇佢地幾日ge行動  我感到十分失望  完全比唔到希望我地  只有waiting 的等待
點解仲要拖咁多日 ?  我覺得係為左迎合台服公測日期7月3日  唔知你地點睇?
以上是個人意見  請勿筆戰
回復

其實唔只失望...連絕望都黎緊-.-本應昨日公測就應該昨日玩到...昨日玩唔到d人以經好唔耐煩
直到今日都仲未玩到 公告又冇...真係有d過分wo
回復 支持 反對

係呀入到game之後成個地圖都係唔過100人[紫國,成個地圖]
有時一個地圖都唔過50人
同有D掛機狗係度掛機,有D狗呀
回復 支持 反對

算啦,如果有定時間咪好囉,就算係7月4開重好過遲遲唔通知時間啦!
回復 支持 反對

算啦..我玩台ser重好..又要del人 ac喎''>>有d人重要話如果唔del好唔公平..<<咁傻既野都講得出
如果你升到2x~#x比人del左你會唔僧講唔公平牙?''
回復 支持 反對

其實點解咁多人埋怨呢??

淨係話人點點點,自己咁勁又唔去整??

講就天下無敵,做就無能為力...得個講字~

邊個唔識呀?又要玩正game,又要玩免費,

又要求多多~呢樣唔好,果樣唔好~

會唔會雞蛋裡面挑骨頭呀?

人地都整緊啦~仲係到係咁嘈有咩用?

嘈多d會整快d??

我都係26號等到依家~都無出過一句怨言~

係咪本身人自己既問題呢?(可能因為呢次可能睇到個人修養)

怪唔之得,香港係世界上無禮貌城市排名26。

忍耐及包容是一種美德。

客觀而言,實話實說,若有不是之處,請多多包涵。

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

我係xxx論壇到睇到你e句>自己咁勁又唔去整?? 會果識整點解仲要係到等佢? 你話人整d野難食,係咪一定要整得好食過佢先  咁就算要等,想要一張公告姐都唔得? 到佢開又唔知 ,仲要開幾分鐘,後小小已經入唔到

回復 支持 反對

我都等左好多日
我一句怨言都無出
但係宜家我真係想出句聲
宜家玩又玩唔到... 公告又唔出..
咁姐係想點??
我由封測完果日 等到宜家
佢仲想我待幾耐??
究竟佢想再take 定係 繼續要我地等
如果要take 既 就快...開一陣比我地玩下都好呀..
回復 支持 反對

原帖由 Yeukkwan 於 30-6-2008 11:41 發表

...

吾通代理一隻game管理和修理是玩家的責任??要我地去整???E個世界無online game會免費..一定會有人去買點卡或包果D.. E隻game係幾好玩..但3日了 你玩到幾耐 1,2個鍾?? 佢講得公測就測試過隻game 吾通封測果時佢得30人 所以隻game無問題??? 係..佢地係整緊..但佢地根本講吾出咩問題..同玩家交代就作幾編文比我地.算點??你自已有無一刻有怨言 你自已先知..一個人容忍也會有一個限度
回復 支持 反對

原帖由 Yeukkwan 於 30-6-2008 11:41 發表

...

呀哥!
自己去整?
係唔係你比完整服務器我先
免版權?
第2得個講字?
呢到有大部份人都有買黑白包
姐係比左錢啦