打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 對外掛使用者的態度/方式?

回復 5# leemanex

抱歉~本人所提及的是所有外掛 如刷錢,刷lv
請閣下不要隨便地將話題收窄 從而從行字裡攻擊他人
我認識的 有些人不是使用那些250兵 都能高戰.
請不要一竹篙打一船人
回復

回復 10# ~~kevin~~

不和對方作交易.試問.巨商有人有能力做到嗎
宜家巨商入面既野.仲有幾多係出自人手(付費品除外)
回復

回復 12# 一放到底

那又如何?只要玩家有責任心 自覺性不購買由外掛生產出來的物品
便是對外掛者的態度? 當每個玩家人人如上般抵制掛者
便會使人購買從真正途徑下生產下來的物品 如:兵
但要知道 每玩家不嘗試去做 怎能說會不成功?
回復

玩家自律根本不可行..最好也是黑橙用心捉外掛
你吸1隻200兵都幾日...但收1隻只係2E..試問幾多個忍得手?
回復

回復 14# 傻豬b

你說的是客家應否使用外掛~
但是玩家應抵制掛品
是能令掛者覺這沒商機便不會再用
那便能減少人使用外掛嗎?
回復

玩家唔用真錢收巨B/物品咪得LO,
巨錢如果換唔番真錢根本只係一堆數據,
亦冇掛佬會做D無利(真錢)可圖既野.
回復

黑橙的福袋太伏..新手想合神獸應該點做
不收巨錢等多久合一隻...當然我唔支持外掛
但有平野邊個唔會去汁?解任務你會慢慢的打任品/定去拍賣收任料?
而大部份任料都係掛刷出黎.沖鬼要黃石.你會去慢慢打定幾百萬去買一粒.
如果你人手打出黎GA黃石賣2000M.外掛賣400M你會買誰?
回復

回復 16# dddkap

有時候不是這樣說法的 熊貓爺~
巨商玩家用錢玩 已是巨商的特色
例如:小則購買點數;大則購買帳號
差不多每人都會做過
所以不用錢是不太可能
現在玩線上遊戲的玩家 許多都是利用金錢
去購買裝備/帳號 以金錢換不想花的時間 值以獲得名利~ 而這都是玩家用錢玩的原因
所以不用錢玩是不太可能
再加上現在已投入金錢既玩家那起不是蝕雙倍?
回復

回復 17# 傻豬b
就是要宣傳 接著便要自覺性地去抵制
根據你的說法 那內地沒立法 不可隨地小便
那外國人/香港人會隨便隨地小便?
回復

回復 13# ~~kevin~~

你可以分得清.邊隻唔係外掛兵?
你可以分得清邊樣唔係外掛出出黎既料?
回復