打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [討論]官方維護,伺服問題,遊戲消息專帖

唔知點解佢話升級失敗 點解決 張圖又大過頭 上傳唔到
回復 支持 反對

綠國h團好鬼廢好無品好垃圾,仲有無窮無盡既粗口都好想講,,
回復 支持 反對

原帖由 Checkmate 於 13-7-2008 12:28 發表

重點我一早已經在68#提出過
只是某會員一直只顧看我的統計
為了坦護自己所屬的國家
一直說我「老作」
而沒有看我說過的觀點

你d分析講到紅國既人衰過另外4國禁.
數據只針對紅國1個為何五可以申辯呢?
仲有
fez入面其實有好多人都五識用kick人系統
就算識用 個系統都要等多幾個玩家投先可以投票kick人
時間又耐 今日我kick左成幾十個人 結果kick一個要成10分鐘
個個國家都差五多有好多人五識kick
就算識kick都被人太遲kick比人話不公五做野
你身為其他國人
見到紅國有人kick得慢就怪罪紅國人

事實上其他國家d人 kick人仲慢過紅國
e個五係剩係紅國問題而係5國問題
你句句針對紅國 而忽略其他國
所以我之前先反你觀點
回復 支持 反對

原帖由 負碌之皇 於 15-7-2008 01:07 發表

你d分析講到紅國既人衰過另外4國禁.
數據只針對紅國1個為何五可以申辯呢?
仲有
fez入面其實有好多人都五識用kick人系統
就算識用 個系統都要等多幾個玩家投先可以投票kick人
時間又耐 今日我kick左成幾十個人 ...

勁喎 我地教埋佢地打sea 搵 都唔踢
有d防外 掛 可能真係搵唔到 但係 有d搵到既都唔踢 唔係針對你地紅國 係你地紅國勁多外 掛 又唔踢 仲係到屈人地
你地琴晚玩飛天奇美拉 反嬴啦
仲有乜好講 仲話佢自己出  條友係冇殺過人既 冇人比水佢 佢會出到奇美咩
護外掛就護外掛 呢樣野冇野講
回復 支持 反對

綠國夠多啦,今朝先玩完,玩到後半場,冇啦啦完場lo,原來因為隻飛天奇美拉lo,護掛?你咩水丫,你有咩資梧話成個紅國?_?屈人地?其他國無?我5信你無lo,護掛護掛,綠國大把都護啦,開波都完場都5踢,可悲
回復 支持 反對

[quote]原帖由 《細乂軒
回復 支持 反對

我真係好唔開心.我冇用外掛.但係就係打國戰個時比個藍國ga新手話我外掛.佢話暈唔到我,又打我唔扣血.   但係個時佢係打緊我,打左3下.只不過唔係扣咁多  之後我就打死左佢啦不過我都比其他人打死左         就係咁.佢就話我外掛搵到我比人封左ac...30lv全點裝...唔玩lu
回復 支持 反對

樓上真係慘    = = 成身點數裝先比人封
回復 支持 反對

個陣咁多人用外掛 但係又見唔到佢地d名..唉  真係冇野好講
回復 支持 反對

唉'`
我覺得個game其實真係唔錯'`
衰在多外掛'1
我依幾年玩過既online最好玩同另類算係依隻
回復 支持 反對