樓主: hydroelectric
打印 上一主題 下一主題
收起左側

J-POP吹水區...come...(#3更新09年暫時銷量)

你講既歌手我都幾中意架~
不過LOVE PSYCHEDELICO D style唔系我果飯
我幾支持GIRL NEXT DOOR~因為距地好有ELT影子^^
不過D歌就pop左D同悶左D
啱啱首infinity我幾中意~電子味好重 ...
hydroelectric 發表於 13-6-2009 02:04

LP唔係咁多人聽得出種味道
GND實在太正了 佢隻INFINITY IS SO AMAZING!!
但係佢首情熱の代償 (Diamond Mirror SCP version)
IS SO FANTASTIC!!!
回復 支持 反對

哈哈...以上我都聽過哂...GIRL NEXT DOOR都係人地介紹比我~佢話好正..我先聽xd
愛情魔幻佢地兩個D歌都唔錯....最鐘意都係Love Psychedelico - Last Smile...THESE DAY同I Miss You,I Am Waiting For You..等等好多都唔錯的!^~^
回復 支持 反對

哈哈...以上我都聽過哂...GIRL NEXT DOOR都係人地介紹比我~佢話好正..我先聽xd
愛情魔幻佢地兩個D歌都唔錯....最鐘意都係Love Psychedelico - Last Smile...THESE DAY同I Miss You,I Am Waiting For You..等等好多都 ...
24321371 發表於 13-6-2009 23:17

基本上..我好似有晒LP既歌 我最鐘意都係LAST SMILE
GND好正! 真係好正! 每首歌都齊晒
時常上佢OFFICIAL SITE留意...
回復 支持 反對

版主系咪林住搞活動
一個歌手一首代表作[[onion_57]]
女歌手我就快搞完
回復 支持 反對

哈哈..有意思想的XD
睇緊MUSIC STATION中^~^
今集有嵐同生物股長XD平#堅XD
回復 支持 反對

90# hydroelectric
噓....自己鐘意就得la...
洗咩理人/熱潮...好歌就係好歌
好多人都唔鐘意羞恥心...
但係我鐘意つるの剛士 @"@...奈不何啊...之前佢solo碟都幾正!!

CHEMISTRY首推:it takes two 同埋almost in love...個人喜歡 a"a
回復 支持 反對

95# 24321371
呀, 你唔講我都唔記得睇@_@
回復 支持 反對

哈~超正的XD,波子兄一定要睇!

平#堅同我既口味係一樣...最鐘意聽的就是Desperado
我近排又有聽平#堅既歌..真係唔錯!_!
回復 支持 反對

98# 24321371
哈, 今集最緊要都係睇佢xd
回復 支持 反對

98# 24321371
哈, 今集最緊要都係睇佢xd
波子* 發表於 13-6-2009 17:02

好似上上集里架啵[[onion_42]]
今集有lady gaga...
回復 支持 反對