查看: 3157|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 真心求高手教玩

關閉 [複製鏈接]

小弟75lvdio 桑裝一套欠武器 但係...能力方面真係好弱...我曾經見過一個61lv既AP角唔係魔珠裝能力竟然於我之上 我感覺自己更加弱...究竟點先可以"""免費"""成為強者? 唔好同我講魔珠 10lv已經用左我身家 果D破萬既唔講啊 起碼我能力可以高一個水平啊... 究竟有咩方法可以勁D.....

公眾要求放上小弟的 而家多左條+9死神 廢事再on再影 以上魔G都係10lv
回復

打任打料合裝, -_-
回復 支持 反對

跪求裝飾圖
btw 你咁既能力值真係低左少少- -
回復 支持 反對

你係咪想好似人地拍片係咁onrush插
一插就係咁暴擊?
首先講下d飾品先
你唔用錢好小有勁飾
你可以用宜家果個列車裝 打晒成套70lv裝+飾
唔好理d屬性
起碼d裝應該有加成
之後打果d幻象鳳凰裝 打晒一套 應該去到下一個level
回復 支持 反對

認真,你75lv,打多d古代/虫/孔基/雷神
最好王者,易中角色裝多,另外裝要插卡xd
我隻dio都打到4-5套(暴走,世紀,孔基果d)
可惜我有魔珠所以賣晒~_~
唔掂ge咪打住72lv先(勝利)
裝飾品有2個打ge,2個自己合
不過而家有活動,建議做任拎個d裝同裝飾品好d
介就爆打生命,耳環就自己打多d英雄啦....
btw,記得裝頭銜!(我個夢魘係300場先有,比心機...)
回復 支持 反對

我隻dio都打到4-5套(暴走,世紀 ...
davidync 發表於 16-6-2012 00:23

場場死好難打
回復 支持 反對

場場死好難打
疾風乂軒 發表於 16-6-2012 00:25

打咩死?你試下打後勤睇下出唔出70lv既藍/黃色裝飾 之後睇下出唔出75lv黃字裝換哂去 應該至小都s- 小第廢gp裝dio
回復 支持 反對

打咩死?你試下打後勤睇下出唔出70lv既藍/黃色裝飾 之後睇下出唔出75lv黃字裝換哂去 應該至小都s- ...
tommy4003 發表於 16-6-2012 00:40

基本上大約唔知幾頭蛇加個樹果個打後既我打都90%死哂3命 征服除外(100%死
回復 支持 反對

我隻dio都打到4-5套(暴走,世紀 ...
davidync 發表於 16-6-2012 00:23

佢既裝叫佢打古代虫咪叫佢去送死.... 虫古代我68路帕比秒...
回復 支持 反對

基本上大約唔知幾頭蛇加個樹果個打後既我打都90%死哂3命 征服除外(100%死 ...
疾風乂軒 發表於 16-6-2012 00:44

後勤之前果個你都死既話咁刷生命算啦你..... 有介有裝 仲有裝備唔換黃字果d 仲低lv? = =
回復 支持 反對