樂古Nakuz

標題: 韓國代表隊 既片 =] [打印本頁]

作者: 花洛    時間: 7-6-2008 23:26
標題: 韓國代表隊 既片 =]
http://bbs.766.com/viewthread.php?tid=979402

差幾遠 ??
作者: maurice    時間: 7-6-2008 23:44
咩叫差幾遠?
作者: 光與影    時間: 8-6-2008 00:32
大概10km-0-"
作者: PhilipLouis    時間: 8-6-2008 00:37
唔知點解......

麻麻地[[onion_66]]

其他高手覺得點[[onion_15]]
作者: SEXMyLam    時間: 8-6-2008 00:57
唔好怪我串咀~香港大把人打得好過呢隊~我睇左頭一隊已經唔睇落去

1 機動性太低

2 得分點太少

3 完全冇組織

4 d人反應好慢~成日企係到睇住人

感覺上佢地好似亂咁黎~都冇意識想點~或者韓國呢d先叫高手技術掛~

呢種玩法唔岩我地3兄弟......

拿~唔岩聽咪串阿叔呀~kakaka我個人意見[[bao_49]]

唔同哂~以前班韓國佬勁好多.....e+都唔知似咩[[bao_26]]

作者: PhilipLouis    時間: 8-6-2008 01:16
原帖由 SEXMyLam 於 8-6-2008 00:57 發表
唔好怪我串咀~香港大把人打得好過呢隊~我睇左頭一隊已經唔睇落去

1 機動性太低

2 得分點太少

3 完成冇組織

感覺上佢地好似亂咁黎~都冇意識想點~或者韓國呢d先叫高手技 ...

pick都冇個[[onion_73]]

全部堆起禁區[[onion_09]][[onion_78]]
作者: 0o生o0    時間: 8-6-2008 03:06
無咩可能係代表隊
作者: 光與影    時間: 8-6-2008 04:13
咁都叫代表隊我冇野好講啦=.=
作者: 小小傻    時間: 8-6-2008 05:34
點解d人個個都冇穿越= =????????
作者: 花洛    時間: 8-6-2008 08:39
= =其實我都覺無咩可能係代表隊
第一 無咩可能一開波就射3分想拎版
人地d g識幫手頂一頂你都@@啦你 想搶版 ??
第二 無任何組織可言 簡直係垃圾~___~ 雖然我都係
第三 連g都入埋籃底叫代表隊?
第四 佢地既實力 連我都不如 =] 又有咩可能係代表隊? 打嬴全世界呢?

= =我覺得代表隊比賽唔應該係咁lo..

佢呢個應該係d 官方既比賽 拍低比人睇姐

姐係玩家同玩家 唔係揀代表既比賽 [[tk_27]]
作者: NickyEvil    時間: 8-6-2008 09:17
哇,好舊架啦喎
我記得仲係數碼果陣已經睇過
都成年幾2年
唔好要求太多
作者: maurice    時間: 8-6-2008 10:12
段片其實起碼有三年歷史
據我估計應該係韓國開左FS無耐之後搞的比賽
大家唔識玩都係正常, 無理由搵三年前的打法, 技術同我地家陣都無得比啦
點會搵唔同時期的技術黎比較= =?佢地個版本仲係三分神準先會咁射
即係數碼時代果個, 咁射都唔係完全唔合理, 依段片應該係FS世界杯再之前的
嗶嗶去韓國個時打d人已經好勁, 已經轉晒打法, 依家韓國球隊佢地d球頻戰績仲幾勁
可以上去睇下韓國人係咪好似條片咁, 無謂搵段歷史片同自己比較啦
咁又同搵馬車比私家車有咩分別= ="
作者: 小小傻    時間: 8-6-2008 11:31
咁樣講 辣椒真係馬車= =...
作者: happy仔~    時間: 8-6-2008 14:22
呢條片好熟面口
作者: maurice    時間: 8-6-2008 16:13
另外我想問下代表隊依三個字係咪樓主作出黎?
無論邊個都好, 咁誤導人真係一個錯誤行為
作者: SEXMyLam    時間: 8-6-2008 18:44
唔怪之得差咁遠啦~;P

同新手差不多~
作者: 花洛    時間: 8-6-2008 20:20
[[yoyo_130]] 死人頭潛水員-3-
作者: →茶牙←    時間: 9-6-2008 16:20
原帖由 SEXMyLam 於 8-6-2008 12:57 AM 發表

1 機動性太低

2 得分點太少

3 完全冇組織

感覺上佢地好似亂咁黎~都冇意識想點~或者韓國呢d先叫高手技 ...

I extremely + definitely + totally agree with you

可能SG用QE係韓國既新技術= ="
作者: 花洛    時間: 9-6-2008 17:41
原帖由 maurice 於 8-6-2008 16:13 發表

我係上網個時無啦啦睇到呢個TITLE既片 =]

原帖由 →茶牙← 於 9-6-2008 16:20 發表
I extremely + definitely + totally agree with you
可能SG用QE係韓國既新技術= ="

我都覺丫...  =]
作者: GhostofHarry    時間: 9-6-2008 20:12
三年前- -"?
嗰陣數碼都代理左兩年啦...
韓國仔咁差嫁咩 - -"..
作者: 朗_-    時間: 9-6-2008 23:34
雖然我玩FS吾強-..-但系都吾覺呢d系代表隊- -""
作者: →茶牙←    時間: 10-6-2008 02:24
原帖由 花洛 於 8-6-2008 08:39 AM 發表
= =其實我都覺無咩可能係代表隊
第一 無咩可能一開波就射3分想拎版
人地d g識幫手頂一頂你都@@啦你 想搶版 ??
第二 無任何組織可言 簡直係垃圾~___~ 雖然我都係
第三 連g都入埋籃底叫代表隊?
第四 佢地既實力 ...

G入底唔代表廢囉...
原帖由 maurice 於 8-6-2008 04:13 PM 發表

或者果時 依隊已經係頂尖了
作者: 榮少Ken    時間: 10-6-2008 21:17
呢d叫 代表隊,樓主你咪世界冠軍
作者: 花洛    時間: 10-6-2008 22:06
好啦wo - - 唔好咁啦..
我係上網路過見到放係度..
使唔使係人見到都插我
我跟番條友仔比我個title放係度姐.....
唔好咁啦 == == ==  =
作者: SEXMonster    時間: 11-6-2008 04:45
因為FS係韓國好興

所以係韓國有個fs既遊戲比賽節目~

呢D都係以前我玩韓版時D 韓FD 說的~

不過呢段片~相信係最少3~4年前~因為仲係機械時代-_-...

假設現時的韓版~邊有可能係咁呢...
作者: →茶牙←    時間: 12-6-2008 00:52
原帖由 SEXMonster 於 11-6-2008 04:45 AM 發表
因為FS係韓國好興

所以係韓國有個fs既遊戲比賽節目~

呢D都係以前我玩韓版時D 韓FD 說的~

不過呢段片~相信係最少3~4年前~因為仲係機械時代-_-...

假設現時的韓版~邊有可能係咁呢...

韓fd?
你點同佢地溝通架==?
係唔係姐係一齊玩韓版既香港朋友?
原帖由 花洛 於 10-6-2008 10:06 PM 發表
好啦wo - - 唔好咁啦..
我係上網路過見到放係度..
使唔使係人見到都插我
我跟番條友仔比我個title放係度姐.....
唔好咁啦 == == ==  =

你就係因為左多左兩隻字...
韓國代表

作者: 丫文-_-    時間: 17-6-2008 22:42
同台版技術差得遠遠.......
作者: SEXMonster    時間: 18-6-2008 05:28
原帖由 →茶牙← 於 12-6-2008 00:52 發表

韓fd?
你點同佢地溝通架==?
係唔係姐係一齊玩韓版既香港朋友?

你就係因為左多左兩隻字...
韓國代表隊

當然係韓國本土既人同用英文~

至於大概~~都係machine溝通為主~我就睇既多~

當然

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2