樂古Nakuz

標題: 3月24日''曙光映相活動''成功完成-V-明天PO相 [打印本頁]

作者: bebe    時間: 22-3-2008 00:52
標題: 3月24日''曙光映相活動''成功完成-V-明天PO相
日期''3月24日,,

時間''下午3時,,

地點''2 SER朝陽城中間

參加資格''吾限LV''有心吾係倒亂就得!!

行程''第一站→城''→第二站[波奇王]→第3站[魔島]→第4站[草原]

第5站[女渦湖]→第6站[長谷]<-----大合照留念之後解散><

P.S.請有意參加之人士帶備飛行工具''(慢吞吞吾等你XD)

你地死左我地吾會負責''驚扣經就帶定噹噹..吾驚就等EC救-V-''

請你地帶備自己中意既裝去''我地吾會供應

如有任何問題可以PM我/GAME入面密*小BE*

由於AGAMES洗左版乜都冇哂''有意參加請留多次名~~~~!

如果我有咩打錯/打小左''吾該話返比我知=______________+!!

當日倒亂/吾聽指示之人士將會比我放王= =''卡卡卡XD

晴月<33333333333333
星曦
肥LIU
EGG123
癲凍凍<----請留返GAME名><''
天天戀
9尾29
草寶寶
鵬族聖鷹
YU吾知咩''<----留名丫吾該''
牛油
CANDYBB<----GAME名??
爆之屎
丫狼
山中井野(MY DEAREST小野子)
幻乂楓
xdxdlam

由於曙光真係太小活動''希望多D人一齊玩><
可以增進友誼''等大家認識一下..
冇我好友既可以聽日係GAME+我好友=3=''

作者: yukating    時間: 22-3-2008 03:55
哈我低lv = =
算啦,你地慢慢行,我用同心飛過黎影相算~_~

作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 08:20
yu冇云咩   (我2樣飛行  唔會借的)   

我去  liukit12345
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 22-3-2008 09:02
冇人借個30+3比我=.="
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 09:36
冇  怕比你打  走佬[[yoyo_140]]
作者: bebe    時間: 22-3-2008 09:39
我冇多借比你><
快D快D問人借啦XD
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 09:51
[[yoyo_169]]

我有把既  一係賣比你  可平  game講   幫我收左佢thx[[yoyo_191]]
作者: 牛油    時間: 22-3-2008 11:35
我參加@@我要影相相@@
作者: yukating    時間: 22-3-2008 12:07
血少 = =有雲都無用,d怪一下遠掣秒我 = =
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 22-3-2008 12:12
如果我只趙雲用到就咩都唔怕...........
但係e+................[[yoyo_141]]
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 12:39
yu幾lv嫁  係game到加我好友  加z樂
作者: yukating    時間: 22-3-2008 12:44
高於30 少於50

作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 12:46
哦  加我好友啦  yu哥  我56了
作者: yukating    時間: 22-3-2008 12:49
到左果日先@@唔想online曙光住~
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 22-3-2008 12:52
幫bebe 你加強下宣傳先@o@ 希望你個活動多人啦0v0"
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 13:06
百日黎唔黎呀   好耐冇見百日on  百日做咩
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 22-3-2008 13:10
1. 百日祈禱 + 希奈 全部比人爆哂
2. 升ing 幻師
3. 玩緊星辰 唔係好顧得哂曙光
4. 我隻幻e+ 無可能黎到長谷
作者: 草女    時間: 22-3-2008 13:37
我又去 bebe受唔受我玩@.@  仲有百日都好重手= =  20個樂點==   因為日後 會有麻煩=0="[[yoyo_004]]
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 22-3-2008 13:40
活動能加強人流及版內氣氛 , 不加20分算是什麼?!"
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 22-3-2008 13:41
唉.........................................[[yoyo_087]]
我冇得去>.<[[yoyo_141]]
唔制呀[[yoyo_133]] [[yoyo_053]]
作者: yukating    時間: 22-3-2008 13:47
用同心過去咪得囉 = =
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 13:49
哦  百日隻幻幾lv  
[[yoyo_150]]
草  be係人都受   

加20點樂點本黎冇問題  多過我就有問題= =[[yoyo_123]]

云  做咩話你冇得去  你e家唔係有個30幾lvac咩  你比人封左個5字頭云姐[[yoyo_115]]
作者: Candybb    時間: 22-3-2008 14:59
我又去 我又去
受吾受我稼??
作者: bebe    時間: 22-3-2008 16:21
用同心咪冇左當中個樂趣lo..
多謝百日-V-''我都希望多D人去XD''
希望個日可以見到你地=33=吾好放我飛機><
作者: ~爆之影~    時間: 22-3-2008 18:09
我隻賊去
賊名:
睇我簽名
作者: 星星∼☆    時間: 22-3-2008 18:26
[[yoyo_029]] 我又去架~~~~要去影令令相[[yoyo_047]]
作者: 牛油    時間: 22-3-2008 18:33
果日凸登搞行先xD
講笑咋@V@不如你寫埋邊D人參加啦@V@
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 19:00
星星又去^^到時一定放王  xd

牛油想搞事呀   ]

走先  怕你地又打我[[yoyo_140]]
作者: bebe    時間: 22-3-2008 19:37
牛油''本身我有寫低架- -''
點知agames洗鬼哂''冇左個名單
作者: ~爆之影~    時間: 22-3-2008 20:36

我地祈禱個日好天
用一百日去祈禱@@
作者: 刻骨╭狼    時間: 22-3-2008 20:49
hi 
大家好
好耐冇見
曙光有活動,本小狼都有4個月冇點過曙光,果日我都黎玩下先=w=
作者: yukating    時間: 22-3-2008 20:53
原帖由 刻骨╭狼 於 22-3-2008 20:49 發表
hi 
大家好
好耐冇見
曙光有活動,本小狼都有4個月冇點過曙光,果日我都黎玩下先=w=

小心俾怪秒[[onion_40]]
作者: 肥ying=]    時間: 22-3-2008 20:55
小野子會陪皇后去的xdd"
報名!!!!
山中井野 字
作者: 刻骨╭狼    時間: 22-3-2008 21:18
原帖由 yukating 於 22-3-2008 20:53 發表

小心俾怪秒[[onion_40]]

Y仔,你而+幾lv
唔過50你唔係人==
作者: bebe    時間: 22-3-2008 22:32
推=V=''
多謝大家支持XD
作者: yukating    時間: 22-3-2008 22:36
原帖由 刻骨╭狼 於 22-3-2008 21:18 發表

Y仔,你而+幾lv
唔過50你唔係人==

咁我咪唔係人 [[onion_16]] [[onion_11]] [[onion_68]] [[onion_65]] [[onion_24]] [[onion_22]] [[onion_46]] [[onion_42]] [[onion_77]] [[onion_44]]
作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 22:39
狼我50了  yu  好得意

我都唔係人  我係e個[[yoyo_165]] [[yoyo_150]] [[yoyo_149]] [[yoyo_148]] [[yoyo_147]] [[yoyo_146]] [[yoyo_145]] [[yoyo_144]] [[yoyo_143]] [[yoyo_142]] [[yoyo_141]] [[yoyo_140]] [[yoyo_151]] [[yoyo_152]] [[yoyo_153]] [[yoyo_164]] [[yoyo_163]] [[yoyo_162]] [[yoyo_161]] [[yoyo_160]] [[yoyo_158]] [[yoyo_157]] [[yoyo_156]] [[yoyo_155]]
作者: 星星∼☆    時間: 22-3-2008 23:10
我係星星....[[yoyo_164]] [[yoyo_144]] [[yoyo_160]] [[yoyo_152]]
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 22-3-2008 23:13
冰之趙雲<---唉....又令我諗返起某件事[[yoyo_141]]
幻滅乂暗殺<----呢個係我個新ac~[[yoyo_156]]

作者: liukit12345    時間: 22-3-2008 23:14
[[yoyo_140]] e個我黎  

云係e個[[yoyo_125]]
作者: bebe    時間: 22-3-2008 23:15
我明了._______.
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 22-3-2008 23:18
BE,係又知我只趙雲咩事???[[yoyo_165]]
liu,你錯啦,我係呢個[[yoyo_156]]
作者: bebe    時間: 22-3-2008 23:45
好似..比人封左???
雖然吾係太識你''不過都聽過下既...><
作者: 草女    時間: 23-3-2008 03:03
忽然多左好多人 用馬騮 公仔=.=
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 23-3-2008 09:06
標題: 回復 44# 的帖子
[[yoyo_134]]
草姐姐[[yoyo_210]]
本身我都係用洋沖頭[[onion_61]]
不過比只肥liu傳染左[[yoyo_156]]
作者: bebe    時間: 23-3-2008 11:38
我中意洋沖頭多D[[onion_59]]
太可愛喇[[onion_53]]
作者: 草女    時間: 23-3-2008 11:49
原帖由 冰之♀趙雲♂ 於 23-3-2008 09:06 發表
草姐姐[[yoyo_210]]
本身我都係用洋沖頭[[onion_61]]
不過比只肥liu傳染左[[yoyo_156]]
緒多籍口lo= =
作者: yukating    時間: 23-3-2008 11:49
原帖由 bebe 於 23-3-2008 11:38 發表
我中意洋沖頭多D[[onion_59]]
太可愛喇[[onion_53]]

我都係咁話,超得意[[onion_21]]
作者: liukit12345    時間: 23-3-2008 12:00
係  我叫佢地用  超得意[[yoyo_146]]    e個都得意[[bao_44]] [[onion_52]] ^^
作者: bebe    時間: 23-3-2008 15:30
推返上泥先.__________.
叫多D人泥玩啦XD
作者: 刻骨╭狼    時間: 23-3-2008 15:47
==我唔係丫狼,係亞狼
作者: bebe    時間: 23-3-2008 17:52
差吾多XD''
屎旦啦><""!!
作者: yukating    時間: 23-3-2008 18:21
唔想留名A_A
聽日我會自動現身架啦A_A
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 23-3-2008 18:26
be[[yoyo_145]]
你det左我個名先啦~[[yoyo_157]]
唔知黎唔黎到[[yoyo_142]]
要返學[[yoyo_141]]
作者: 草女    時間: 23-3-2008 18:54
原帖由 冰之♀趙雲♂ 於 23-3-2008 18:26 發表

好多馬騮 好過份=.=   仲有 雲仔 你張遺照 唔係黑白色既-.-   做咩彩色咖 都唔令-.-
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 23-3-2008 18:59
標題: 回復 55# 的帖子
嘿嘿,整多幾只馬騮都得[[yoyo_146]] [[yoyo_150]] [[yoyo_147]]

仲有,草姐姐你錯啦~[[yoyo_143]]
我只趙雲未死嫁~[[yoyo_165]]
只不過係夜月盟到比d衰人冰封住=.=[[yoyo_125]]

不過整返黑白都唔錯,好提議~[[yoyo_114]]

作者: yukating    時間: 23-3-2008 19:05
原帖由 冰之♀趙雲♂ 於 23-3-2008 18:26 發表

咁快要返學 = ="囧
我地星期四@@
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 23-3-2008 19:18
我副圖得唔得?????[[yoyo_138]]
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 19:21
呵呵~出左名單了@@
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 19:23
原帖由 bebe 於 22-3-2008 19:37 發表
牛油''本身我有寫低架- -''
點知agames洗鬼哂''冇左個名單

原來你有寫我架>v<"
好感動xDDDDDDDDD
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 22:22
=口=
仲有我呀-3-
agames果度...我睇到有條友冒認我..我火都黎埋= =
影衰晒我個名= =
作者: 小劍    時間: 23-3-2008 22:28
你仲玩唔玩agames丫-.-
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 22:44
標題: 回復 62# 的帖子
依加agames條xdxdlam係假ge...5洗理= =
佢扮得超5似= =
呀生...扮都扮得有技術d呀...
我講野出名都係比較似男仔...
佢講野成個xx咁...
又5識打字...好明顯係2個人黎la..
仲有..果時我個人係大陸..邊上到黎...
好心條友咪傻la...

我e+係agames度開左個新ac叫lamxdxd
等緊封確認e-mail
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:11
聽日就係啦@v@
好緊張@v@
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:16
喂喂~bebe....
我幫細佬報埋名
O鼬Oo
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:16
標題: 回復 64# 的帖子
有幾緊張=口=
我反而驚到聽日/後日都仲未收到封確認e-mail= =
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:21
豬lam算啦.....我之前都有係一d擅到申請ac
旦係佢e d e-mail信好耐都吾會sd,如果佢e家冇sd我諗以後都吾會有
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:24
標題: 回復 67# 的帖子
試下等到agames個server修復好...
再睇下佢會5會send過黎...
再5係就試下用其他e-mail去填...
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:28
唉.....對agames好失望-3-
係一個on尻聚集ge地方(你講ge)
e家d人係到扮人=.=
好克人僧
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:31
標題: 回復 69# 的帖子
事實上...agames早就已經係xx聚集ge地方...(1部份la..不過有d又幾好ge)
睇d人開post ge內容都知- -
如果再係咁ge話...咁不如自己開個壇比人吹水仲好la...
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:34
係@@同埋佢地個版主又有d問題(好多人話)
同埋吾洗啦=.=係e到算啦xD我都吾會再點上Agames架啦=.=
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:38
我本來都想係AGAME度申請做版主..
但見到咁多XX 9係度..
搞到我都5知做5做好..
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:39
咁你咪係到申請LO@@
同埋你知吾知影楓又玩返@@?
E家好似入左夜血Bor~
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:42
標題: 回復 73# 的帖子
我係夜血度見到佢呀= =
不過樂古黎講..我比較小上..所以對樂古既認識都5太多 = =
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:47
原帖由 xdxdlam 於 23-3-2008 23:42 發表
我係夜血度見到佢呀= =
不過樂古黎講..我比較小上..所以對樂古既認識都5太多 = =

佢之前又話吾玩a_ae家又玩...
作者: xdxdlam    時間: 23-3-2008 23:48
標題: 回復 75# 的帖子
算LA - -
我都就快放棄AGAMES..5理咁多..
繼續升LV算數..
作者: 牛油    時間: 23-3-2008 23:59
係wo@@加油升lv-3-
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:01
標題: 回復 77# 的帖子
5知曙光係咪聽日就更新呢=3=
係GE話就好..等個新地圖都等左好耐= =
AGAME..佢班傻仔鍾意扮就扮到夠..
作者: 牛油    時間: 24-3-2008 00:02
聽日紅日...應該吾會更新,同埋你咁想佢更新咩@@?
作者: bebe    時間: 24-3-2008 00:33
係到傾AGAMES@@?
LAM''我都想申請架XD
我超憎G字頭個個版主= =
作者: 牛油    時間: 24-3-2008 00:34
bebe做咩咁僧佢@@?
佢搞過你@@?
作者: yukating    時間: 24-3-2008 00:35
原帖由 bebe 於 24-3-2008 00:33 發表
係到傾AGAMES@@?
LAM''我都想申請架XD
我超憎G字頭個個版主= =

佢好似超版黎 = =
唔係呢區版主都管到你地
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:36
標題: 回復 80# 的帖子
5緊要la..5係宣傳其他論壇ge話...應該冇乜問題
g字頭果個..我對佢冇乜感覺..
不過個人認為都係有玩曙光ge人去做版主會好d...
仲有.......
依加agames個xdxdlam唔係我本人!!!!!!!!!!
果個kai子..扮又扮得5似..
作者: 牛油    時間: 24-3-2008 00:38
你咁克意D人只會更覺得係你架咋=.=
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:45
標題: 回復 84# 的帖子
係咩= =
唉...
封確認e-mail..
心淡..
有圖都5會再post上agames..
作者: 牛油    時間: 24-3-2008 00:46
有排等佢d e-mail=.=
我覺得佢咁sd應該係吾想比咁多人入到個擅吧?
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:48
定係佢要人手認證先收到封e-mail呀- -
不過講真..要認證先發到帖ge話..咁我用遊客身份去睇帖仲好 = =
作者: 牛油    時間: 24-3-2008 00:49
睇左冇得回好慘架wo=.=
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:51
話明放棄agames..理得佢咁多姐= =
佢地鍾意傻咪傻飽佢..佢地鍾意講咪由得佢地講..
作者: yukating    時間: 24-3-2008 00:53
官網條下載安裝程式既link死左...新手踩入去一定由開心死變激死
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 00:55
標題: 回復 90# 的帖子
買蝶裝...好平姐= =
不過我好小會下載個主程式落黎裝- -
作者: yukating    時間: 24-3-2008 01:00
Post樂古條下載主程式link仲好過a game...
官網post左2日就死壇
作者: liukit12345    時間: 24-3-2008 08:12
條友封我ac  智障   人地扮我   係到*********佢唔封  走黎封我  [[yoyo_135]]

重有xdxdlam唔係係大6咩   

小be  我黎唔到  我2:30分要補習  [[yoyo_133]] [[yoyo_115]] [[yoyo_119]]

作者: yukating    時間: 24-3-2008 11:06
個活動就黎開始啦a_a

原帖由 liukit12345 於 24-3-2008 08:12 發表
條友封我ac  智障   人地扮我   係到*********佢唔封  走黎封我  [[yoyo_135]]

重有xdxdlam唔係係大6咩   

小be  我黎唔到  我2:30分要補習  [[yoyo_133]] [[yoyo_115]] [[yoyo_119]]

偷偷地唔去一次囉[[onion_59]]
作者: xdxdlam    時間: 24-3-2008 11:09
標題: 回復 93# 的帖子
條友扮我果時...我本人的確係係大陸..
我都已經係自己個個人空間度寫左AGAMES條友唔係我本人..
不過佢地D管理真係極之有問題!
作者: bebe    時間: 24-3-2008 19:48
多謝支持XD''
多謝參與XD
作者: 冰之♀趙雲♂    時間: 24-3-2008 19:53
我小...........................[[yoyo_138]]
最衰今日要返學=.="[[yoyo_139]]
唔制呀[[yoyo_133]]
作者: 夜神牛    時間: 24-3-2008 20:09
原帖由 冰之♀趙雲♂ 於 24-3-2008 19:53 發表
我小...........................[[yoyo_138]]
最衰今日要返學=.="[[yoyo_139]]
唔制呀[[yoyo_133]]

等下次再搞~[[yoyo_119]]
作者: bebe    時間: 24-3-2008 20:13
好吧=V=下次再攪[[onion_78]] [[onion_78]]
作者: liukit12345    時間: 24-3-2008 21:07
叫人上我家點唔去呀   and  我唔想下次攪  我只想叫d  fd玩  唔想post上黎個d

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.www4.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2